Dsquared


Dsquared

De collecties van Dsquared bestaan voornamelijk uit contrasten. Zo wordt sportief en glamorous samengevoegd in één artikel, maar ook laidback en extravagant en mannelijk en vrouwelijk zijn tegenstrijdige uitgangspunten waar ze graag gebruik van maken. Op deze manier onderscheiden zij zich ook van de andere merken en is Dsquared een bekend begrip onder velen.

Dsquared pet

Dsquared2 is opgericht door twee broers uit Toronto, Canada. Daarna zijn ze verhuisd naar Italië om daar een merk op te zetten. Het merk is bekend geworden bij journalisten en kopers door de spectaculaire modeshows waarin zij hun extravante kleding laten zien. Zo eindigde Chrintina Aguilera tijdens één van hun modeshows, terwijl ze mannelijke modellen uitkleedde van de Dsquared2 kleding. Ook zijn de Dsquared petten een bekend begrip. Op kellyjeans.nl hebben we een grote collectie, zodat ook jouw Dsquared pet ertussen zit.

Dsquared schoenen

Dsquared schoenen en kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen al in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1