Dsquared


producten zichtbaar

Dsquared

Dsquared is een zeer opvallend merk dat niet meer is weg te denken uit het straatbeeld. De collecties van Dsquared2 bestaan vooral uit contrasten. Zo wordt sportief en glamorous samengevoegd in één artikel, maar ook laidback en extravagant en mannelijk en vrouwelijk zijn tegenstrijdige uitgangspunten waar ze graag gebruik van maken. Op deze manier onderscheiden zij zich ook van de andere merken en is Dsquared ontzettend populair.

Dsquared jeans

Dsquared2 is opgericht door twee broers uit Toronto, Canada. De broers zijn verhuist naar Italië om daar het merk Dsquared op te zetten. Het merk is bekend geworden bij journalisten en kopers door de spectaculaire modeshows waarin zij hun extravagante kleding laten zien. Zo eindigde Chrintina Aguilera tijdens één van hun modeshows, terwijl ze mannelijke modellen uitkleedde van de Dsquared2 kleding. Ook zijn de Dsquared shirts een bekend begrip. Op kellyjeans.nl hebben we een grote collectie Dsquared kleding, petten en schoenen.

Dsquared schoenen

Dsquared schoenen en kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen al in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1