Eden Schwartz


producten zichtbaar

Eden Schwartz

Eden Schwartz is een jeansmerk opgericht door Jan Willem Struiksma. Eden Schwartz streeft naar de perfecte basisjeans. Een jeans van goede kwaliteit met een perfecte pasvorm en heerlijk comfortabel. Eden Schwartz komt vier keer per jaar met nieuwe collectie jeans. Bij het ontwerpen van de jeans gaat twee jaar werk vooraf. De laatste details worden op het laatste moment toegevoegd om toch met de trends mee te gaan.

Eden Schwartz jeans

De jeans van Eden Schwartz kunnen door iedereen gedragen worden. “De broeken zijn sexy, maar niet ordinair. Ze kunnen zowel gedragen worden door een huisvrouw als iemand die lekker een avondje op stap gaat”.

Eden Schwartz pasvorm

Volgens Jan Willem Struiksma zit het verschil in een Eden Schwartz jeans vooral in de pasvorm. "Bij goedkopere jeans gaat de pasvorm er snel uit. De stof wordt hard of gaat lubberen terwijl een duurdere broek mooier in model blijft."

"De kwaliteit van de jeans is een van de belangrijkste dingen. De pasvorm moet super zijn en de stof moet heerlijk aanvoelen. Dit is ook iets wat de klanten merken tijdens het passen van de broeken. Degenen die onze jeans hebben gepast geven aan dat ze de stof echt magisch vinden aanvoelen. Ze hebben nog nooit zo'n fijne jeans gevoeld."

Eden Schwartz online

Eden Schwartz kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Chat met ons