Elvine


producten zichtbaar

Elvine

Het merk Elvine is afkomstig uit de meest regenachtige stad van Zweden. Elvine wil graag jassen ontwerpen die in meerdere seizoenen te dragen zijn en gemakkelijk te combineren. Elvine staat bekend om zijn gevarieerde lijn aan jassen. Hierbij maakt Elvine gebruik van verschillende materialen, wassingen en behandelingen. Kleding met een goede pasvorm en een fijn draagcomfort.

Elvine jas

Elvine Mänd werkte als naaister in Estland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Toen de Russen Estland binnenvielen vluchtte Elvine naar het buurland, namelijk Zweden. In 1975 kreeg Elvine en kleinzoon, genaamd Daniel Mänd. Daniel groeide op in de buitenwijken van Gothenburg en was een met de straten en graffiti cultuur. Hij opende zijn eigen streetstyle winkel en realiseerde zich dat hij iets wilde creëren geïnspireerd op zijn grootmoeder.

Elvine online

Elvine jassen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1