Elvine


Elvine

Elvine produceert een gevarieerde lijn aan jassen, wat verder gaat dan denim. Elvine maakt gebruik van verschillende materialen, wassingen en behandelingen om de kleding te voorzien van klasse en elegantie. Het merk is afkomstig uit de meest regenachtige stad van Zweden en is bekend om hun mooi ontworpen jassen. Elvine streeft ernaar kleding te produceren dat alle seizoenen aankan, makkelijk te dragen is en goed te combineren is met de rest van je garderobe. Kleding met een goede pasvorm, mooi uitgesneden, voorzien van innovatieve details dat zorgt voor een indrukwekkende uitstraling. Het proces van een nieuw ontwerp begint meestal met een groepsdiscussie binnen het bedrijf om een framework voor de collectie te krijgen een gevoel te krijgen waar ze naar toe willen met het nieuwe ontwerp. Vervolgens reist het team af naar interessante plaatsen om veel impressies en inspiratie op te doen. Het merk is erg bewust van het productieproces en bedankt van tevoren welke materialen er moeten worden gebruikt, hoe het nieuwe design het beste kan worden geproduceerd en welke details bij het kledingstuk passen. Kwaliteit is heel belangrijk voor Elvine en het team bezoekt regelmatig de fabrieken om bekend te raken met de nieuwe textielen en technieken en om het productieproces mee te maken.

Elvine jas

Elvine Mänd werkte als naaister in Estland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Toen de Russen Estland binnenvielen vluchtte Elvine naar het buurland, namelijk Zweden. In 1975 kreeg de dochter van Elvine een baby, genaamd Daniel Mänd. Daniel groeide op in de buitenwijken van Gothenburg en was een met de straten en graffiti cultuur. Hij opende zijn eigen streetstyle winkel en realiseerde zich dat hij iets wilde creëren wat kwam van uit zijn hart en Gothenburg’s straatcultuur, maar wat gemaakt werd in de traditie van zijn zijn grootmoeder. Daniel wilde mensen van de straat bereiken en vond inspiratie in zijn alledaagse leven en zijn vrienden. De onervaren straatjongen werd geobsedeerd van kwaliteit en vakmanschap. Daniel’s straatleven werd gecombineerd met zijn grootmoeders’ erfenis en creëerde een nieuwe soort Elvine: “Sophisticated clothes for unsophisticated behavior”.

Elvine online

Elvine jassen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1