Elvy Fashion


producten zichtbaar

Elvy tassen

Op zoek naar Elvy tassen? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Elvy online tassen. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Elvy is het tassenmerk van Zangeres Laura Vlasbom. Zij heeft Elvy in 2013 opgericht, naast haar zangcarrière. Laura Vlasblom wilde inspelen op de toenemende vraag naar kleine tasjes voor een goede prijs en een mooie, hoge kwaliteit. Vandaar dat Laura heeft gekozen voor een mooie kwaliteit leer. De Elvy Janis Festivalbag is een oud retrotasje dat ooit werd gebruikt als pools munitietasje in de Tweede Wereldoorlog en later in de countrywereld om vrij te kunnen linedansen. Tegenwoordig gebruiken veel mesden te Janis- en Rihanna tasjes voor de telefoon, een lippenstift en geld om vrij op een dancefestival te kunnen dansen of om gewoon lekker naar het strand of een andere ontspanningsplaats te gaan. Laura ontwikkelde een complete tassenlijn met 3 tassen in de maten small, medium en large, aangezien vrouwen van alle maten gebruik maken. De Elvy tassen heeft Laura vernoemd naar haar favoriete rockzangeressen zoals Janis Joplin en Alanis Morisette. De Elvy Janis little festivalbag is er in diverse kleuren en prints, van huid tot snakeschubben, zwart en mooi diep cognac. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs!

Elvy bags

Elvy tassen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur je bestelling plaatsen, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook en instagram.

Chat met ons