Esty And Ro

Kelly loves layering! EST’Y&RO is een nieuw merkje dat perfect inspringt op een gave trend: layering. De kragen en manchetten van EST’Y&RO maken layering super comfortabel. Je hebt creëert de juiste look zonder overtollige lappen stof. De kragen en manchetten geven iedere look een spannende touch. De kraagjes zijn niet alleen te combineren met eenvoudige basis truien, maar ook met sweaters. Een sportief sweatshirt met een preppy EST’Y&RO kraag zorgt juist voor een interessante clash!


producten zichtbaar

EST’Y&RO kraagjes

De losse kragen van EST’Y&RO worden gemaakt van een crispy stofje. De kraagjes blijven op de juiste plek zitten door de bevestigingsbandjes. Dankzij de vele modellen en prints is er voor ieder een EST’Y&RO losse kraag. Combineer het kraagje of de manchetten met jouw favoriete trui of sweater.

EST’Y&RO online

EST’Y&RO kragen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1