Fakelab


Fakelab

Fakelab is een Italiaans kledingmerk. Het merk komt voort uit het idee om beroemde afbeeldingen en logo's te combineren. De juxtapositie van de verschillende merken vindt plaats volgens een zeer precieze logica om de merken zelf te parodiëren en te ironiseren, waardoor nieuwe grafische afbeeldingen ontstaan die aantrekkelijk zijn voor de consument. De afbeeldingen zijn de uitdrukking van de inspiratie van de grafische ontwerpers en kunstenaars van de creatieve afdeling van FAKELAB. Daarom gaat het niet om imitaties van merken, maar eerder om een parodische herziening van bekende producten die een nieuwe en andere grafische voorstelling creëren. Een nieuwe manier om mode te ontwerpen en een modaliteit van vrije en moderne expressie.

Fakelab kleding online

Fakelab kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur jouw Fakelab kleding online op kellyjeans.nl en heb de jas de volgende werkdag al in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1