Fashionating People


producten zichtbaar

Fashionating People online

Op zoek naar de perfecte basis items? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Fashionating People kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Diverse basis singlets kan in de kledingkast van de vrouw niet ontbreken. In de zomer kunnen ze gedragen worden met een mooie blauwe denim maar in de winter perfect geschikt voor onder je kleding. De sleutel om warm te blijven in de winter zijn de volgende woorden: Laagjes, laagjes en nog een laagjes! Deze tanktop is een goede basis om onder je kleding te dragen. De top zit aansluitend, is van goede kwaliteit en erg comfortabel. Doordat de top zo mooi aansluit is hij onzichtbaar onder elke outfit. De tanktop is verkrijgbaar in wit, zwart, bruin, zand en grijs. Net als de basis singlets kan ook de basis legging niet ontbreken in de kleding kast van een vrouw. Idieeal voor onder een jurkje! De leggings zijn verkrijgbaar in het wit, zwart en licht grijs. Voor elke gelegenheid zijn T-shirts het perfecte kledingstuk voor eronder of erboven. Je maakt gemakkelijk leuke outfits die er leuk en stijlvol uitzien. Combineer bijvoorbeeld een leuk basic t-shirt met een stoere sweater voor een sportieve look of draag een blazer over je t-shirt voor een city-chique look. De basic t-shirts hoeven daarom ook helemaal niet saai te zijn. Ga voor een sportief aansluitend model of juist voor een loszittend casual model. De keuzes zijn eindeloos en je kan blijven variëren met verschillende kleuren

Basis t-shirts online

Net als de basis shirts is ook een basis blouse/overhemd een item in je kast die niet kan ontbreken. De blouse is zowel casual te dragen ook voor de nettere gelegenheid. De heren en dames blouse zijn beide verkrijgbaar in het zwart en wit. De blouses zijn gemaakt van katoen en elastaan en van unieke kwaliteit. Voor heren heeft Fashionating People ook een denim overhemd. Oorspronkelijk droeg het thee-personeel van het Engels adel, het "Tea" - Shirt en snel werd het erg populair en vond de huidige T-shirt haar vorm. In de eerste plaats werd het T-shirt onder een blouse gedragen, maar tegenwoordig verbergen we niet langer onze T-shirts. Ze behoren bij de absolute basisuitrusting van zowel mannen als vrouwen.

Chat met ons