Fornarina

Gian Franco Fornati, de man achter het jonge vrouwelijke merk Fornarina! De vrouwelijkheid die in verschillende lijnen terug komt is jong, friss en kleurrijk! Fornarina combineert trends en glamour met sterke kleuren en zet deze met een sterk gevoel voor nostalgie en maagdelijkheid om in de ontwerpen van bijvoorbeeld Fornarina jeans. Het Italiaanse modemerk Fornarina begrijpt hoe het zichzelf telkens weer moet herontdekken.

Naast de sexy, stoere vrouwelijke kleding heeft Fornarina ook schoenen. Haal je high heel skills maar weer uit de kast want de hakken van het Italiaanse modemerk zijn vaak hoog, hoger en hoogst. Fornarina kleding koop je op Kellyjeans.nl of in één van je favoriete Kelly stores.


producten zichtbaar

Fornarina jeans

Kellyjeans.nl verkoopt van Fornarina de Perfect Shape jeans. Fornarina maakt de naam waar! Deze Denim is een 5-pocket jeans en heeft zoals de naam het al doet vermoeden de perfecte pasvorm! Dit komt mede door de toevoeging van elastaan en polyester. Met de Eva Perfect Shape Stretch Denim accentueer je je vrouwelijk silhouet. Zowel de tailleband als de pockets zijn hier en daar licht bewerkt. Finishing touch van deze stijlvolle Fornarina jeans zijn de 2 ijzeren merkapplicaties die zijn toegevoegd!

Fornarina online

Fornarina kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1