Giacomo


producten zichtbaar

Wat is Giacomo?

Giacomo is een Nederlands kledingmerk dat zich richt op het maken van de beste jassen voor dames. De naam Giacomo verwijst naar Giacomo Girolamo Casanova, de legendarische verleider en romanticus. Dit romantische aspect proberen ze dan ook terug te laten komen in hun eigen ontwerp. Giacomo jassen staan daarnaast voor stijl, stoerheid en kwaliteit en gaan altijd mee met de laatste trends. Door de goede kwaliteit gaan de jassen lang mee.

Giacomo jas

Giacomo biedt het hele jaar door een mooie jassencollectie voor dames aan. In de zomercollectie zie je veelal donsjassen en trenchcoats. In de winter heeft Giacomo veel warme parka's die je door hun mooie ontwerp maar al te graag wil showen. Door hun uitgebreide jassencollectie is er ruime keus. Alle jassen zijn waterbestendig en winddicht, waardoor ze het ultieme comfort kunnen geven. Onmisbaar is het regenachtige Nederland.

Shop Giacomo bij Kellyjeans

Giacomo is dus een trendy jassenmerk voor dames. Met een Giacomo dames jas kies voor kwaliteit op een stijlvolle manier. Op zoek naar een mooie damesjas van Giacomo? Kom langs bij ons verkooppunt, in Hoorn, Purmerend of Heerhugowaard, of shop de damescollectie eenvoudig en snel online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar 2,95. Bekijk de Geisha collectie hierboven!

Chat met ons