Goosecraft


producten zichtbaar

Goosecraft leren jassen

Goosecraft is een merk dat zich voornamelijk richt op leren jacks en handschoenen. Goosecraft is gek op leer, omdat de leer de unieke eigenschap heeft dat hoe langer je het draagt, des te mooier het product wordt. Goosecraft jassen zijn allemaal gemaakt van een prachtige kwaliteit leer. Daarnaast zitten de jassen ontzettend comfortabel en hebben ze een prachtige pasvorm.

Goosecraft is opgericht in 2006, bekend om zijn specialisatie in leer en suède mode collecties voor mannen en vrouwen. Goosecraft onderscheidt zich door de unieke en gedurfde ontwerpen.

Goosecraft online

Bij Kellyjeans.nl vind je altijd de nieuwste modellen Goosecraft jassen voor zowel dames als heren. Iedereen die bij ons in de winkel komt heeft ze wel eens gezien, want ze spreken altijd tot ieders verbeelding. Afgelopen jaar hebben we naast de Goosecraft jassen collectie ook andere producten van het merk aan onze collectie toegevoegd. Zo zijn er nu ook jurken, handschoenen en overhemden verkrijgbaar van het prachtige en authentieke Goosecraft leer.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1