Havaianas


producten zichtbaar

Havaianas slippers

Havaianas, opgericht in 1962, is een Braziliaans bedrijf met de welbekende Havaianas slippers. Havaianas werd geïnspireerd door de typische Japanse sandalen (Zori), die gemaakt worden van stof bandjes en zolen gemaakt van stro en rijst. Tot op heden zijn de Havaianas slippers nog steeds herkenbaar aan het rijst patroon op het voetbed van de slipper. De naam ‘Havaianas’ is bedacht als eerbetoon aan Hawaï. Havaianas betekent in het Nederlands Hawaïaans. Hawaï staat bekend om de zon, zee, het strand en vooral de vreugde en het plezier. Dit is precies wat Havaianas wil uitstralen met haar slippers. 7% procent van de opbrengst van Havaianas gaat naar goede doelen in Brazilië.

Havaianas begon met enkele gekleurde slippers. Tegenwoordig zijn de slippers verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Sinds kort heeft Havaianas ook regenlaarzen en schoenen opgenomen in het assortiment.

Op zoek naar Havaianas slippers? Bij Kellyjeans.nl koop je gemakkelijk en snel Havaianas slippers online. Havaianas slippers zijn zomers, comfortabel en tijdloos.

Havaianas online

Havaianas koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur je bestelling plaatsen, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram, en onze Blog.

Chat met ons