Helvetica


producten zichtbaar

Helvetica

Helvetica is een merk dat gespecialiseerd is in de productie van bovenkleding. Het merk werd geboren in het hart van de Alpen en komt voort uit de creatieve ambitie van twee extreme sporten en berg-enthousiasten.
De oprichters, die al meer dan 30 jaar in de textielindustrie actief zijn, hebben producten ontwikkeld die stedelijke trends combineren met technische details voor de beste kwaliteitsproducten voor de winterseizoenen.
Het merk voldoet aan zowel de behoeften van atleten op grote hoogte en de verwachtingen van stedelingen die op zoek zijn naar trendy kwaliteitsproducten.
De oprichters zijn de pioniers in de ontwikkeling van de vezel "Tech-warm", die het mogelijk maakt om een betere weerstand tegen kou en vocht te verkrijgen en die een echte barrière vormt tegen koude temperaturen en extreme weersomstandigheden.

Helvetica jas online

Helvetica winterjassen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur jouw Helvetica winterjas online op kellyjeans.nl en heb de jas de volgende werkdag al in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1