Isla Ibiza Bonita

De naam zegt het al. Isla Ibiza Bonita wordt geïnspireerd door de hippiestijl van het Spaanse eiland Ibiza. Vrolijk, romantisch, zomers en vrouwelijk, dat is wat je kunt verwachten van Isla Ibiza Bonita. Met haar leuke kleurtjes en luchtige stofjes zijn de items van Isla Ibiza Bonita een musthave voor deze zomervakantie! De hippiestijl is helemaal terug deze zomer en kan perfect gedragen worden door zowel stoere hippie chicks als romantische vrouwen.


producten zichtbaar

Isla Ibiza kleding

Op zoek naar een leuke zomers outfit om deze zomer de show te stelen? Bij Kellyjeans.nl vind je een ruime collectie van Isla Ibiza Bonita kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.. De collectie is stijlvol, zomers en van een mooie kwaliteit.

Ibiza kleding online

Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates. 

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1