Jorik


producten zichtbaar

Over JORIK

JORIK is een kledingmerk dat bekend staat als stoer en eigentijds, maar ook luxueus en vooruitstrevend. Het merk brengt streetwear kleding op de markt. De collectie is vooral gebaseerd op het dagelijks leven en populaire stijliconen. Het merk JORIK is niet alleen een kledingmerk, maar ook een levensstijl. Door de kleding van het merk te dragen krijg je een uniek kijkje in de levensstijl van een echte rock-star.

Lil’ Kleine

Lil’ Kleine is de ontwerper van het merk JORIK. Hij is begonnen als rapper en is op dit moment een van de meeste bekende artiesten in Nederland. Tijdens zijn muzikale carrière is zijn liefde voor fashion nooit verdwenen. Hij wilde al een lange tijd een eigen modelabel opzetten. Dit is hem gelukt. In 2019 bracht hij zijn eerste collectie uit onder de naam Recording.

De collectie van JORIK

De eerste collectie van het merk JORIK is voornamelijk gericht op jongeren die veel bezig zijn met muziek en dit willen laten zien doormiddel van hun kleding. De Recording collectie is geïnspireerd door de muziekindustrie. Dit is te zien door muziektermen en afbeeldingen van microfoons en cassettebandjes. De kleding wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen, die zorgen voor een high-end luxe uitstraling.

JORIK T-shirt

De T-shirts van het merk JORIK kunnen gedragen worden door heren en dames. De T-shirts vallen oversized en worden ook wel box T-shirts genoemd. Op de T-shirts van het kledingmerk zijn de invloeden van de muziekindustrie duidelijk terug te zien. Er komen T-shirts voorbij met een cassettebandje op de voorkant, maar ook T-shirts waar de naam van het merk duidelijk op te zien is. Door het dragen van deze T-shirts neem je stapje in de wereld van Lil’ Kleine.

JORIK sweater

Op de sweaters van JORIK zie je veel dezelfde prints terugkomen die ook op de T-shirts staan. De sweaters van het merk JORIK zijn verkrijgbaar met een ronde halslijn en een hoodie. Ook de sweaters vallen ruim en representeren een echte streetwear look

Shop JORIK bij Kellyjeans

Het merk JORIK staat bekend om zijn stoere, eigentijdse en toch luxueuze uitstraling. De kleding representeerde een echte rock-star levensstijl en laat je een stapje nemen in het leven van rapper Lil’ Kleine. Ben jij op zoek naar kleding die dit uitstraalt? Shop deze kleding dan in een van onze winkels in Purmerend, Hoorn, Heerhugowaard, Amsterdam Noord en Hoofddorp of snel en eenvoudig online. Bestel je online boven de €49,95 dan wordt je bestelling gratis verzonden. Je kan je bestelling altijd gratis retourneren.

Chat met ons