Krakatau


producten zichtbaar

Over Krakatau

Krakatau is opgericht in 1999 in St. Petersburg, Rusland en is in 2015 op de Nederlandse markt gekomen. Inmiddels is het jassenmerk een groot succes in Europa, Rusland en China. Het Russische jassenmerk heeft streetwear gecombineerd met techwear. Door de koude dagen in Rusland is het noodzakelijk om dagelijks een goede jas te dragen. Dit is de reden geweest dat Krakatau functioneel wil zijn, warm en comfortabel. Krakatau ziet hun prijs/kwaliteitverhouding als een van hun succesfactoren. In eerste instantie was Krakatau alleen gericht op heren, maar op dit moment heeft Krakatau ook een grote collectie aan damesjassen.

De collectie van Krakatau

In de collecties van Krakatau hebben de jassen een urban style met een minimalistisch ontwerp. Krakatau jassen zijn verkrijgbaar in maar een aantal kleuren en van ieder model zijn maar een paar jassen geproduceerd. Hierdoor weet je zeker dat je een unieke jas hebt. Alle jassen uit de Krakatau collectie hebben een functioneel ontwerp, voelen licht aan en zijn comfortabel.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1