Lazamani


producten zichtbaar

Lazamani schoenen

Lazamani is een Nederlands merk dat damesschoenen maakt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het merk is onderdeel van Amani, een Nederlands schoenenmerk dat in 1988 werd opgericht. Het bedrijf werd in 1997 overgenomen door Franco Jansen, die verder bouwt aan het succes van Amani en Lazamani schoenen. Een grote kracht van Lazamani is het vroeg inzien van trends. Een bekende quote van Franco Jansen is: “Wat vandaag mode is, moest gisteren in de winkel liggen.”

De Lazamani ontwerpen zijn een mix van klassiek met trend, creativiteit en fantasie. Bij Lazamani designs wordt gespeeld met onder andere kleuren, prints, de bewerking van het leer, borduursels, kralen en combinaties van materialen. Lazamani schoenen worden gemaakt van hoogwaardige materialen, worden perfect afgewerkt en hebben een goede pasvorm. Ook het prijskaartje van schoenen is erg aantrekkelijk.

Lazamani online

Lazamani schoenen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Chat met ons