Loes

L.O.E.S is een collectie van Studio Anneloes. Studio Anneloes staat voor Fast Fashion, dus met zeer korte levertijden. Met hun collectie voor de detailhandel spelen ze graag in op de vraag van dit moment. Wekelijks komt het fashion label met nieuwe modellen jurkjes, tunieken, vesten, fancy shirts, blouses, rokken, leggings etc., gericht op het middensegment. 

De missie van deze collectie is work, play, relax, repeat. Work in zachte materialen. Play met een kleine schittering. Relax in zachte kleuren en gemaakt voor de vrouw met een work hard play harder mentaliteit. L.O.E.S staat voor Lots of Easy Styles!


producten zichtbaar

L.O.E.S dameskleding

De dameskleding van L.O.E.S zijn heerlijk comfortabel en stijlvol tegelijkertijd. Een heerlijke combinatie voor de hardwerkende vrouw. Ben je op zoek naar kleding van L.O.E.S? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie L.O.E.S kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

L.O.E.S kleding online

L.O.E.S kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates. 

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1