Lois

LOIS is opgericht in 1962, tijdens de wereldwijde jacht naar vrijheid en onafhankelijkheid, welke gepaard ging met veel protesten en de hippie-beweging. Met de oprichting van LOIS kregen jongeren van over de hele wereld een manier om zichzelf met mode uit te drukken. Het duurde dan ook niet lang voordat LOIS het meest populaire denim merk werd. Denk bijvoorbeeld aan de iconische LOIS ‘Rodeo’ jas, slim fit jeans, happy curduroy McCloud jassen. Ieder van deze kledingstukken werd een icoon in zijn eigen recht. In de jaren ’60 was LOIS geliefd door de jeugd, wegens het jonge en rebelse karkater. Kort daarna werd het jeans merk ook omarmd door mode-iconen, artiesten en topsporters.LOIS is opgericht in 1962, tijdens de wereldwijde jacht naar vrijheid en onafhankelijkheid, welke gepaard ging met veel protesten en de hippie-beweging. Met de oprichting van LOIS kregen jongeren van over de hele wereld een manier om zichzelf met mode uit te drukken. Het duurde dan ook niet lang voordat LOIS het meest populaire denim merk werd. Denk bijvoorbeeld aan de iconische LOIS ‘Rodeo’ jas, slim fit jeans, happy curduroy McCloud jassen. Ieder van deze kledingstukken werd een icoon in zijn eigen recht. In de jaren ’60 was LOIS geliefd door de jeugd, wegens het jonge en rebelse karkater. Kort daarna werd het jeans merk ook omarmd door mode-iconen, artiesten en topsporters.


producten zichtbaar

Lois collectie

LOIS is een iconisch Spaans jeansmerk, welke sexy en vrouwelijke jeans ontwerpt voor vrouwen en coole, sexy en comfortabele jeans voor mannen. Het merk LOIS is er een periode tussenuit geweest, maar maakte in 2015 een comeback! De nieuwe collectie van het bekende jeans merk liet zien dat LOIS nog minstens net zo sterk was als 50 jaar geleden.

Lois online

LOIS denim koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates. 

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1