Maison Scotch


Maison Scotch kleding

Scotch & Soda legt zijn hart en ziel in het maken van unieke kleding die draagbaar is voor iedereen. Ze vinden het belangrijk dat hun kleding met plezier en liefde wordt gedragen. Scotch & Soda producten zijn rijk aan details, van uitstekende kwaliteit en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch laten geen enkel middel onbenut bij het uitwerken en verfijnen van hun kledingstukken, waarbij ook de afwerking van de binnenkant niet wordt vergeten. Ze investeren in het product, waarbij ze gewoonlijk beginnen met de beste classic en vintage stijlen en die verrijken met inspirerende ideeën van over de hele wereld.

Maison Scotch jurk

Hoewel Scotch & Soda al bestaat sinds de jaren 80, kwam het Amsterdamse modemerk zoals we het nu kennen tot stand na een dapper nieuw begin in 2001, toen drie nieuwe eigenaars besloten om hun brede ervaring en gedeelde liefde voor mooie kleding te verenigen. Dit succes werd al snel gevolgd door de lancering van een vrouwencollectie.

Maison Scotch kleding


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1