Mastrum


producten zichtbaar

MA.STRUM kleding

MA.STRUM bestaat op het snijvlak van mode en functionaliteit. Een merk dat zich toelegt op het streven naar textielinnovatie en utilitair design. Ontwerpen worden gerealiseerd na een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsproces, waarbij wordt ingegaan op de manier waarop de drager in contact komt met en wordt beschermd door zijn kleding. Hoewel elke collectie verschillende invloeden heeft, trekt MA.STRUM het meest uit de wereld van sportkleding, prestatiekleding en militair ontwerp.

MA.STRUM begon eind 2008 als een samenwerking met het Massimo Osti-archief en zou later, en vandaag de dag, trots onafhankelijk worden. Nu, onder het toezicht van eigenaar en CEO John Sharp, heeft het merk zijn hoofdkantoor in Essex, Engeland.

MA.STRUM online

Op kellyjeans.nl hebben we een grote collectie MA.STRUM jassen volgens de laatste trends. Bestel daarom jouw MA.STRUM jas voor 15.00 uur online bij kellyjeans.nl en heb jouw bestelling morgen al in huis! Is het artikel niet naar wens? Dan kan je deze kosteloos retourneren.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1