Michael Kors

Michael Kors is opgericht in 1981 door de gelijknamige Amerikaanse ontwerper. Michael Kors ontwerpt kleding met een typisch Amerikaanse stijl en het merk wordt gekenmerkt door luxe, sportiviteit en een tijdloze elegantie. Michael Kors is begonnen met het ontwerpen van vrouwenkleding, maar is intussen uitgebreid naar mannen. Naast schoenen, sneakers, tassen, blazers, jurkjes, tops, broeken etc. ontwerpt Michael Kors tegenwoordig ook bekende handtassen, parfums en accessoires.


producten zichtbaar

Michael Kors kleding

Michael Kors kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Michael Kors online

Op zoek naar kleding van Michael Kors? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een grote collectie Michael Kors kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1