My Brand


producten zichtbaar

My Brand kleding

My brand is ongeveer 5 jaar geleden opgericht in Amsterdam. Het begon allemaal met het maken van dames t-shirts en het is nu uitgegroeid tot een groot succes met meer dan 300 nationale en internationale verkooppunten. Kellyjeans.nl was een van de eerste verkooppunten, omdat we gelijk geloofden in het succes van My Brand.
Sinds het begin van 2011 is My Brand begonnen met hun koppige mannencollectie. Deze collectie is geinspireerd op de mooiste vrouwen, de grootste legendes en recente gebeurtenissen.
My Brand is een kledinglijn die iets speciaals bied aan alle mensen die van mode houden. Ze zijn bekend door hun t-shirts, omdat die jou de look & feel geven van de grote merken, voor een betaalbare prijs.
Alle My Brand items zijn gemaakt van de beste materialen en worden gefabriceerd met de nieuwste technieken. Elk ontwerp is innovatief en heeft oog voor detail. Ze zijn altijd recht toe, recht aan en van deze tijd.

Bij Kellyjeans.nl vind je altijd de beste collectie van de laatste My Brand t-shirts en sweaters. Onze gerichte, kritische inkopers zoeken altijd de mooiste prints voor jou uit, zodat je jouw prive My Brand collectie keer op keer wilt uitbreiden. De laatste tijd komen de prints vooral met full color foto prints van legendes als Mike Tyson, Pablo Escobar, Robert de Niro, Muhammad Ali en ga zo maar door. Ze weten altijd die foto's te vinden, die jij nog nooit eerder hebt gezien. Wat jouw t-shirt of trui alleen maar unieker maakt!

My Brand online

Op zoek naar My Brand kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd de beste collectie My Brand voor zowel dames als heren. We zijn al vanaf het begin reseller van My Brand en weten daarom precies welke print jij te gek vind en daarom zit er altijd wel iets bij voor jou. Uiteraard koop je My Brand gemakkelijk en snel online of kan je langskomen in een van onze winkels.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1