Na-kd


producten zichtbaar

NA-KD fashion

NA-KD is begonnen in Zweden in 2015 en is een snel groeiend bedrijf binnen Europa. Ze zijn begonnen als een online webshop en zijn uitgebreid naar de winkelstraten en daarom nu ook bij ons in de winkel te vinden. NA-KD is gericht op vrouwen. Het doel van NA-KD is om je goed te voelen in je kleding en daarom is er genoeg keuze uit truien, broeken, blouses, jurkjes en T-shirts.

NA-KD Kleding

Nog op zoek naar een leuke outfit voor een betaalbare prijs. Kijk dan bij de NA-KD collectie op de website van kellyjeans.nl. Op de website vind je de laatste mode van NA-KD en is daarop ook lekker makkelijk en snel te bestellen.

NA-KD online

NA-KD is een van de populairdere online merken geworden die over de hele wereld mode en accessoires levert. NA-KD is snel te bestellen op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld wordt je bestellingen in principe de volgende dag geleverd. Bestellingen die worden gedaan op zaterdag of zondagen worden in de meeste gevallen op de dinsdag geleverd. Wil jij op de hoogt blijven van de nieuwste trends? Dan kan je bij ons inschrijven voor de nieuwsbrief en je kunt ons volgen op Facebook, Instagram Women en onze Blog.

Chat met ons