Nena And Pasadena

Nena & Pasadena is een opvallende en levendige kledinglijn, met een stoer en edgy randje. Nena & Pasadena is een Australische Lifestyle merk dat is opgericht in 2010, toen AFL superster Lance ‘Buddy’ Franklin een samenwerking aanging met een van de grootste herenkledinglijnen van Australië. Samen ontwikkelde zij een stoer, opvallend en op streetstyle gebaseerd label. Het merk was meteen een groot succes in Australië en werd bekend om de grafische print T-shirts. Na de succesvolle start in Australië is het merk uitgebreid naar verschillende andere landen.
Nena & Pasadena is het meest bekend door haar T-shirts met grafische, expliciete prints, waarmee het merk elk seizoen haar eigen, stoere kledingstijl benadrukt. Naast de T-shirts levert het merk ook tops, jeans, broeken, shorts, flight pants, buitenkleding en accessoires.


producten zichtbaar

Nena and Pasadena online

Op zoek naar Nena and Pasadena kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Nena & Pasadena kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Nena en Pasadena kleding

Nena & Pasadena kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1