Off The Pitch


producten zichtbaar

Over Off The Pitch

Off The Pitch is een Nederlands merk dat is opgericht in 2016. Off The Pitch verkoopt streetwear kleding en schoenen voor heren. Het begon allemaal met de liefde voor voetbal. Het groten deel van de collectie is daarom ook geïnspireerd door de sportoutfits die worden gedragen door spelers buiten het voetbalveld.

Ondanks dat dit heren kledingmerk pas in 2016 op de markt verscheen, is het nu al populair binnen de voetbalwereld. De kleding is al gezien bij de profvoetballers Toornsta, Vilhena en Ziyech. Er wordt daarom ook wel gezegd dat het merk is geïnspireerd op voetbal en wordt gedragen door de beste.

De herenkleding van Off The Pitch

In de kledingcollectie van Off The Pitch zie je vooral T-shirts, jacks, shorts en tracksuits voor heren terug. De kledingcollectie van Off The Pitch onderscheidt zich van andere heren streetwear merken, doordat dit de perfecte combinatie is tussen streetwear, sportkleding en fashion. In de kledingcollectie maken ze gebruik van opvallende kleuren en patronen. In deze collectie vind je daarom echte eyecatchers, maar ook genoeg basics die je met elkaar kan combineren. Door verschillende combinaties te maken tussen eyecatchers en basics, kan je ervoor kiezen om echt op te vallen met je outfit of dit juist niet te doen. Waar je ook voor kiest, een ding is zeker. De kleding van Off The Pitch is gemaakt van goede kwaliteit, heeft een comfortabele pasvorm en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Off The Pitch T-shirts

De meeste T-shirts van Off The Pitch hebben een slanke pasvorm en zitten erg comfortabel. Dit komt omdat ze voor het grootste gedeelte zijn gemaakt van katoen, waar een klein beetje elastaan in is verwerkt. De T-shirts van Off The Pitch zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints, waarop het logo van Off The Pitch goed te zien is.

Off The Pitch sweaters en hoodies

De sweaters en hoodies voor heren van Off The Pitch hebben een normale pasvorm en zitten comfortabel. Ook deze zijn voor het grootste gedeelte gemaakt van katoen, waarin een klein beetje elastaan is verwerkt. De meeste sweaters en hoodies van Off The Pitch zijn verkrijgbaar in basis kleuren, met daarop een gekleurde, opvallende print. Meestal is deze print het logo van Off The Pitch.

Off The Pitch jacks

De heren jacks van Off The Pitch bestaan onder andere uit vesten, spijkerjacks en jassen. De jacks van Off The Pitch kunnen tijdens alle seizoenen gedragen worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Een aantal heren jacks zijn onderdeel van een tracksuit. Deze kunnen gecombineerd worden met de bijpassende broeken of met een broek naar keuze.

Off The Pitch broeken

De broeken van Off the Pitch zijn zowel in het lang als in het kort verkrijgbaar. Een aantal van deze broeken onderdeel van een tracksuit. Ook deze broeken zijn zowel in het lang als in het kort verkrijgbaar. De broeken van Off The Pitch zijn zo ontworpen dat ze goed gecombineerd kunnen worden met andere kleding uit de collectie.

Off The Pitch tracksuit

De tracksuit collectie van Off The Pitch is eigenlijk een verzameling van kleding die ook apart gedragen kunnen worden. De tracksuits van Off The Pitch zijn in verschillende kleuren, prints en modellen verkrijgbaar. Zo ziet er voor iedere man en iedere gelegenheid wel een comfortabele tracksuit tussen.

De heren schoenen van Off The Pitch

De schoenencollectie van Off The Pitch bestaat uit volumineuze sneakers, die te verkrijgen zijn in allerlei kleuren. De herenschoenen van Off The Pitch zijn een perfecte combinatie tussen high-end en sportieve sneakers. Net als de kleding van Off The Pitch zijn de sneakers gemaakt van goede kwaliteit, hebben een comfortabele pasvorm en hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Shop Off The Pitch bij Kellyjeans

De collectie van Off The Pitch bestaat dus uit stoere en comfortabele kleding en schoenen voor heren waarmee je echt kan opvallen. Ben jij op zoek naar herenkleding van Off the Pitch? Kom dan langs bij onze verkooppunten in Hoorn en Purmerend of shop snel en eenvoudig in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar 2,95. Bekijk de Off The Pitch collectie hierboven!

Off the Pitch heren sale

Bij Kellyjeans hebben wij altijd een deel van de collectie van Off The Pitch voor heren in de sale. De kleding van Off The Pitch die je terugvindt in deze sale zijn nog steeds gemaakt van dezelfde goede kwaliteit als de kleding die je ziet in alle andere collecties. Door kleding van de vorige collectie van Off The Pitch af te prijzen, maken wij ruimte om voor jullie de nieuwe collectie van Off The Pitch te presenteren in onze webshop en in de verkooppunten in Hoorn en Purmerend. Neem een kijkje naar de kleding van Off The Pitch in de uitverkoop op deze pagina.

Chat met ons