Off The Pitch


producten zichtbaar

Off The Pitch

Off The Pitch, ook wel OTP genoemd, is een Nederlands kledingmerk dat stoere herenkleding en accessoires verkoopt. Ondanks dat het merk pas sinds 2016 is opgezet, zijn er al veel bekende voetballers die het merk dragen. Denk aan Hakim Ziyech, Tonny Vilhena en Ruben Schaken. OTP wordt daardoor steeds populairder binnen de voetbalwereld. De producten hebben een eigen stijl en is voor iedere man die zich wil onderscheiden op de dagelijkse catwalk.

Off The Pitch kleding

Off The Pitch kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1