Once We Were Warriors


producten zichtbaar

Once We Were Warriors

Once We Were Warriors brengt streetwear kleding op de markt met ruwe texturen en uitgesproken details die goed past bij de mentaliteit. Door gebruik te maken van neutrale kleuren en een combinatie van ruwe stoffen, gemaakt van functionele en comfortabele items, probeert het merk stoere en mannelijke items te maken.

Once We Were Warriors mentaliteit

Het merk Once We Were Warriors is geïnspireerd door krijgers. De mentaliteit van een krijger is gebaseerd op gelijkheid, moed, respect, eerlijkheid, eer, en loyaliteit. Elk kledingstuk is ontworpen om de dagelijkse strijd te overwinnen en er tegelijkertijd goed uit te zien. Ze dagen je met hun kledingcollectie en mentaliteit uit om voor jezelf te kiezen en op avontuur te gaan, maar vooral ook jezelf te kunnen zijn.

Once We Were Warriors online

Once We Were Warriors kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

Chat met ons