Pinned By K

Pinned by K is voortgekomen uit de passie van Kris en Vincent voor fashion en ondernemen. Kris droomde er als klein meisje al van om iets persoonlijks en unieks te ontwerpen en de wereld in te brengen. Ze is uiteindelijk afgestudeerd als Image & Fashion Stylist. Vincent is bedrijfsmakelaar van beroep. De passie voor fashion zit dus grotendeels in Kris, maar de passie voor ondernemen delen zij met elkaar. Op een weekend weg in Parijs kwamen zij een schoen tegen met daarop een kleine, slordig afgewerkte accessoire. Toen kris vervolgens een paar sneakers kocht die ze maar saai vond, kwam ineens die accessoire weer in beeld. Vincent is toen een stukje leer en een paar mesjes gaan bestellen en samen zijn ze gaan ontwerpen. Toen zij uiteindelijk de perfecte fringes hadden ontworpen is op 5 mei 2015 Pinned by K geboren.


producten zichtbaar

Pinned by K accessoires

Heb je er ooit zó goed uitgezien dat je niet naar huis wilde, omdat nog niet genoeg mensen je hadden gezien? Dat is het gevoel dat Kris en Vincent je willen geven! De ontwerpen van Pinned by K worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kalfsleder en textiel. Kris en Vincent zijn allebei enorm detailgericht. De ontwerpen worden daarom zo veel mogelijk met de hand gemaakt en afgewerkt. Op deze manier zijn alle ontwerpen persoonlijk en uniek en met heel veel liefde gemaakt. Inmiddels bestaat het team van Pinned by K uit acht gepassioneerde ondernemers. Samen hebben zij Pinned by K’s collectie van een kleine collectie fringes uit laten groeien tot een geweldige collectie bestaande uit handtassen, schoenen en accessoires voor je schoenen. Het uiteindelijke doel van PiNNED by K? De wereld veroveren!

Pinned by K online

Pinned by K accessoires koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kelly People op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1