Plain


producten zichtbaar

Plain

Het merk Plain Denim werd opgericht in Kopenhagen, Denemarken in 2014. Met de ambitie om de jeans en het eigentijdse broekenmerk te creëren met een "single category" -benadering die zijn ontwerpinspiratie binnen de grenzen van Denemarken, Noorwegen en Zweden ontleent.

Ze streven ernaar om een collectie van traditionele jeans looks en een broek in stijl te combineren met de beste kwaliteit om het high-end fashion gevoel te krijgen dat voor een alledaagse look kan worden gebruikt.

Plain broeken

De broeken van Plain Denim zijn comfortabel en kunnen zowel zakelijk als in een vrijetijdsoutfit gedragen worden. De broeken zijn van goede kwaliteit en kunnen gemakkelijk gecombineerd worden. Dit maakt ze een onmisbaar item in de heren garderobe. Door gebruik te maken van verschillende stoffen en modellen is geen broek van Plain Denim jeans hetzelfde.

Plain online

Op kellyjeans.nl hebben we een grote collectie broeken van Plain Denim. Bestel jouw Plain Denim broek of jeans voor 15.00 uur online op kellyjeans.nl en de broek ligt de volgende werkdag al bij je thuis! Doordat het toch spannend is om online te bestellen, willen we je het makkelijker maken en het retourneren kosteloos maken. Mocht de broek niet voldoen aan je verwachting dan stuur je de broek gewoon weer naar ons terug. Wij zorgen dat het bedrag dan binnen een week weer op jouw rekening staat. Dus.. Waar wacht je nog op?!

Chat met ons