Pure White


producten zichtbaar

Pure White

Pure White is een stoer ready-to-wear merk uit Amsterdam. Het merk is gericht op innovatie en staat voor hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Pure White richt zich op ambitieuze mensen die waarde hechten aan hoge kwaliteit kleding volgens de laatste trends. Pure White laat zich inspireren door trends uit het dagelijkse leven, denk hierbij aan reizen, design, kunst en fotografie. De collecties worden gemaakt in ervaren ateliers met behulp van de fijnste stoffen en innovatieve kwaliteiten.

Pure White jeans

Pure White jeans staan bekend om het hoge draagcomfort en stoere streetwear uiterlijk. De jeans van Pure White zijn gemaakt van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Pure White online

Pure White kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1