Radical

BE RADICAL, dat is het motto van het jonge kledingmerk Radical. Bij onze vaste klanten zeker al bekend, maar voor de degene die het merk nog niet kennen: Radical heeft naam gemaakt met hun t-shirt lijn. Diep uitgesneden halzen (alsof het met een schaar is uitgeknipt) en toffe prints maken deze shirts tot een must have voor iedere man en vrouw. Radical T-shirts zijn bekend geworden door het Louis Vuitton logo aan te pakken en in plaats van de L een gun te gebruiken. Wie deze shirts draagt zal niet schrikken van een beetje geweld, coke en andere provocerende prints waar Radical zo bekend om staat. Veel bekende Nederlandsers zijn inmiddels al gespot met Radical t-shirts!


Radical shirts online

Sinds de winter 2012 brengt het merk niet alleen shirts maar ook truien en fashionating joggingpakken. Inmiddels uitgebreid met een denim lijn. De stoffen die Radical gebruikt zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.

Radical kleding online

Radical items koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1