Reinders


producten zichtbaar

Over Reinders

Reinders is een Nederlands modelabel. Het merk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ontzettend populair merk met internationale allure. Reinders wil graag high-end designs van luxe materialen en mooie kwaliteit aanbieden, maar dan voor een betaalbare prijs. Reinders heeft een zeer herkenbare eigen stijl. Veel truien, leggings, joggingbroeken en oversized t-shirts en truien.

De zusjes Reinders

Reinders is vernoemd naar de oprichters van het merk, de tweeling Julie en Marie Reinders. De Reinders tweeling komt uit Zandvoort en hebben het ondernemersbloed van hun vader. Julie en Marie waren hard aan de weg aan het timmeren als model voordat zij het modelabel startte. Het merk Reinders richt zich voornamelijk op jonge meiden en hebben daarnaast ook een kinderkleding lijn. Naast vele verkooppunten zijn Julie en Marie ook ontzettend populair op de sociale media en hebben zij een veelbekeken vlog. De zusjes Reinders zijn ontzettend goed in het promoten van het merk, maar worden hierbij geholpen door vele Influencers die ook gek zijn op het merk zoals bijvoorbeeld Victoria Koblenko, Romee Strijd en Hailey Baldwin.

Julie en Marie Reinders

De zusjes Reinders ontwerpen zelf de kleding. Hierbij liggen Julie en Marie niet altijd helemaal op één lijn en komen er twee ontwerpen uit. Later uit de verkoopcijfers zien ze wie er het best gescoord heeft. De unieke stijl van Julie en Marie is niet voor niets in zo’n korte tijd populair geworden. Elk seizoen is de collectie nog uitgebreider en groter. In de korte tijd dat het merk bestaat is het uitgegroeid tot een van de grootste en populairste merken uit Nederland. Julie en Marie beginnen het modelabel Reinders op hun 18e levensjaar. Op zo’n jonge leeftijd je eigen merk beginnen lijkt onmogelijk. Een droom van vele jonge meiden. Julie en Marie Reinders zijn hiermee een voorbeeld voor alle jonge modeontwerpers die dromen van een eigen merk.

Reinders sweater

Reinders is ontzettend populair geworden door de Loesje trui. Een oversized trui die als warme broodjes over de toonbank gingen. Na het succes van Loesje volgen er nog meer truien. Oversized en met super comfortabele pasvorm. Inmiddels zijn er al vele opvolgers gekomen, allen geïnspireerd door de succesvolle Loesje sweater.

Reinders jurk

Naast de super comfortabele sweaters zijn de Reinders zusjes ook gek op oversized jurken en mooie aangesloten jurken. Ook de jurken van Reinders zitten zeer comfortabel door de stretch stof en de fijne materialen.

Reinders sieraden

Sinds Reinders de eerste sieraden lijn lanceerde werd deze direct een mega succes. Ook bij ons vliegen de sieraden van Reinders over de toonbank, dus wees er snel bij! De sieraden van Reinders hebben vaak een design met een opvallend Reinders logo. Dit past natuurlijk super bij jouw Reinders outfit en maakt jouw look helemaal compleet!

Reinders geurtje

Naast sieraden heeft Reinders ook een eigen parfum gelanceerd. Deze zoete en romantische geur is ontzettend populair door de unieke geur en heeft een vrolijk karakter. Ons personeel is dan ook helemaal fan van de Reinders Doll parfum.

Reinders bikini

Naast kleding is Reinders ook populair op het gebied van badkleding. De bikini’s en badpakken van Reinders staan bekend om het opvallende design. Geen standaard bikini’s, maar felle kleuren en bijzondere materialen.

Pasvorm Reinders kleding

De Reinders zusjes zijn gek op oversized en fijne stretch materialen. Sommige oversized artikelen hebben één maat waardoor deze voor elk figuur en elke maat te dragen zijn. De Reinders kleding met een strakke pasvorm valt juist aangesloten. Zoals bijvoorbeeld een legging of jurk met slim fit model. Door de vele stretch heeft deze kleding toch ontzettend veel comfort. Reinders vind het belangrijk kleding te ontwerpen waar elke vrouw zich fijn in voelt. Dit willen zij ook uitstralen tijdens de jaarlijkse Reinders Fashion show. Tijdens deze modeshows lopen modellen mee in alle maten en vormen. Ook op dit gebied is Reinders een vooruitstrevend modelabel.

Verkooppunten Reinders

Ben je nieuwsgierig geworden naar het merk en wil je het graag in een van onze filialen bekijken of passen? Wij verkopen Reinders in Kelly’s Amsterdam Noord, Donna Kelly Purmerend, Kelly’s Hoofddorp en Donna Kelly Hoorn. Kom eens langs in een van onze filialen of neem contact met ons op voor vragen over het merk of over de pasvorm.

Chat met ons