Replay


Replay

Replay is al jaren lang een begrip bij Kelly Fashion. Al jaren lang hebben we zowel jeans als kleding in de collectie, waarom? Replay staat voor kwalitatief goede, mooi uitgewerkte kleding en modieuze kleding. Of je nu een jeans hebt of een blouse, Replay kleding zit altijd goed en comfortabel. Het merk werd in 1978 opgericht door een Italiaanse designer. In tegenstelling tot veel andere kledingmerkjes richtten Replay zich vanaf het begin op een zeer brede doelgroep. De uitgebreide lijn wordt inmiddels in meer dan vijftig landen verkocht. De doelgroep is eigenlijk iedereen die van moderne en kwalitatief goede producten houdt.

Replay jeans

Ieder seizoen koopt Kelly voor jou een ruime keuze aan zowel heren als dames Replay items in. De Replay jeans collectie is herkenbaar door het gebruik van zachte, rijke stoffen en uitgewerkte details. Het aanbod wat Kelly biedt aan jeans bestaat uit verschillende jeans. De verschilt van Loose fits tot skinny jeans. Ook de washings lopen uiteen van een clean donkere denim tot een lichte used washing.

Replay online

De mooiste Replay kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1