Rude Riders

Rude Riders is net even anders dan andere merkjes. Het merk is stoer, ruig en heeft heftige prints. Het merk uit Los Angeles is door de hele wereld verkrijgbaar en nu ook bij jouw favoriete Kelly store. Kellyjeans.nl verkoopt Rude Riders shirts voor zowel mannen al vrouwen. Niet alleen de prints zijn uitgesproken maar ook de washings van de shirts zijn uniek. Serieus, de moeite waard om even een kijkje te nemen. Naast de bekende t-shirts van Rude Riders verkoopt Kellyjeans.nl ook enkele andere items als sweats, poncho´s en tunieken voor dames. Wij zijn fan!


producten zichtbaar

Rude Riders online

Op zoek naar Rude Riders kleding? Bij kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Rude Riders kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online. Rude Riders is een avontuur wat begonnen is op een oude Harley. Rond rijdend op de stoffige wegen in Amerika. Het Amerikaanse biker stijltje gecombineerd met de Europese fashion is Rude Riders!

Rude Riders kleding

De vetste items van Rude Riders kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1