Saint Tropez


producten zichtbaar

Saint Tropez kleding

De ontwerpen van Saint Tropez zijn voor vrouwen, die elke dag in de mode willen zijn. Zij creëren de must-haves van het seizoen, de dagelijkse held en de perfecte feestlook. Kortom, toegankelijke mode voor alle gelegenheden.

Saint Tropez levert jaarlijks 6 hoofdcollecties en 12 trendy express-collecties. Alles is ontworpen in Denemarken en wordt verkocht in winkels in heel Europa, inclusief 40 eigen Saint Tropez-winkels.

Saint Tropez is een trendy Deens merk voor hippe vrouwen. De collectie van Saint Tropez bestaat uit trendy kleding voor een betaalbare prijs. Het scandinavische merk is zowel vrouwelijk als trendy en brengt meerdere keren per jaar een nieuwe collectie uit.

Saint Tropez online bestellen

Saint Tropez kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1