Sisters Point


producten zichtbaar

Sisters Point

Fashionable, betaalbaar en volgens de laatste modetrends! Dat is de collectie van het Deense modemerk Sisters Point. Het Deense merkt wordt gekenmerkt door trendy kleding tegen een betaalbare prijs.

Sisters Point kleding

Sisters Point is een merk voor trendy vrouwen. Sisters Point speelt voortdurend in op de laatste trends en dit is te zien in de trendy collectie. De kleding van Sisters Point is niet alleen trendy, maar ook vrouwelijk.

Sisters Point online bestellen

Sister Point kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1