Sisters Point


Sisters Point

Fashionable, betaalbaar en snel op de laatste modetrends inspringen! Dat is de passie en uitdaging die Sisters Point voortdurend bezighoud seizoen na seizoen. Het merk uit Denemarken begint langzaam naam te maken. Dit vooral door de up-to-date collecties met perfecte trendstukken voor een fijne prijs. Sisters Point houdt dus rekening met de veranderlijke modewereld. Het trendy en snelle Sisters Point kleding merk gevestigd in Århus Denemarken is opgericht in 1994 en wordt verkocht in Nederland, Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk, Duitsland, Rusland en Polen en is voortdurend op zoek naar uitbreiding van haar markten.

Sisters Point online

Sisters Point is een merk voor de fashionable, vrouwelijke, stoere vrouw. Een vrouw die niet bang is om op te vallen en lef heeft. Spring net als Sisters Point snel in op de trends. Bij dit merk kan je ook met een wat kleiner budget is stijl zijn. Jacks, jurken, shorts, rokken en T-shirts. Alles staat tot je beschikking.

Sisters Point kleding

Sister Point items koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1