Sixth June


Sixth June

Sixth June is opgericht in 2008 te Parijs en is gebaseerd op een diepe liefde voor mode, met een simpele fisosofie: “We are street style”. Met deze unieke merk identiteit is Sixth June snel gegroeid tot een van de meest gewilde merken. In de hyper-competitieve wereld van mode zijn Sixth June’s producten een echte frisse wind. Met dit innovatieve en reactieve aanbod is Sixth June het antwoord waar detailhandelaren naar zoeken.
Sixth June is over de hele wereld een populair merk voor zowel mannen als vrouwen. Sixth June heeft een groot designer team en probeert altijd de meest ‘funky’ kleding op de markt te zetten voor o.a. muziekliefhebbers (denk aan rock & roll, R&B en hip hop). Sixth June produceert hoge kwaliteit producten met een goede pasvorm en mooie materialen. Niet voor niets is het een van de meest gewilde streetwear merken. Sixth June wordt ook gekenmerkt door leuke prints en aparte designs die je terugziet in diverse T-shirts, sweaters en broeken. En dat allemaal voor een voordelige prijs.

Sixth June kleding

Sixth June kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Sixth June online

Op zoek naar Sixth June kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Sixth June kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1