Sparkz

Het kledingmerk Sparkz werd gelanceerd in 1996 in Denemarken. Het merk richt zich vooral op een jong segment, namelijk vrouwen in de leeftijdscategorie van 15 tot 35 jaar. Sparkz richt zich op de jonge vrouw die op zoek is naar mooie kleding met een lichte “edgy” look en voor een betaalbare prijs. Sparkz past haar kleding voortdurend aan de trends van het moment aan. Het merk wordt verkocht in verschillende landen zoals Denemarken, Nederland, Zweden, Italië, Finland, Duitsland en IJsland.


producten zichtbaar

Sparkz kleding

Op zoek naar Sparkz kleding? Bij Kellyjeans.nl vind je altijd een collectie Sparkz kleding online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

Sparkz online

Sparkz kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.


atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1