Star Mela


Star Mela tassen

Met de Star Mela tassen maak je je outfit zomers, friss en geeft het je outfit een nieuwe look. De Star Mela collectie is divers. Het bevat clutches, kleine tasjes, beach Star Mela bags etc. Het dames merkje bevat zelfs te leuke make-up tasjes! Ze hebben allemaal een zomerse vrolijke look, en wij kunnen bijna niet kiezen! De leuke tasjes zorgen voor de benodigde opslagruimte die je onderweg nodig hebt voor bijvoorbeeld je portemonnee, strand laken, telefoon of je make-up tasje. Ook geven ze je de mogelijkheid om een extra accessoire toe te voegen aan je trendy outfit. Met een leuke damestas kun je elke outfit iets extra's geven, tassen zijn de 'finishing touch' voor je outfit!

Star Mela tassen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1