Steve Madden


producten zichtbaar

Steve Madden

In 1990 is Steve Madden gestart met zijn eigen schoenenmerk, waarin hij zijn ervaring in de mode combineert met unieke en creatieve ontwerpen. De waarde die hij met zijn collectie wil bereiken is dat mannen en vrouwelijk met zijn schoenen hun individualiteit kunnen uiten op een innovatie, gedurfde en inspirerende manier. Begonnen in New York is het merk inmiddels een grote internationale speler.

Steve Madden schoenen

De schoenen van Steve Madden hebben een uitmuntende kwaliteit, waardoor je lang plezier kan beleven van de schoenen. Iedere schoen is uniek en heeft een eigen manier om de merkwaarden te laten spreken. Door de grote verscheidenheid aan schoenen, spreekt het merk een grote doelgroep aan. Dit is ook de reden dat het merk al bij miljoenen mensen populair is en over de hele wereld bekend is geworden.

Steve Madden schoenen kopen

Steve Madden schoenen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden op dinsdag geleverd. Ook kun je de schoenen in een van onze winkels passen. Wil je er zeker van zijn dat de schoenen op voorraad zijn in het filiaal, neem dan contact met ons op. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1