Supertrash


producten zichtbaar

Supertrash kleding

SuperTrash is een echt it-girl label voor onafhankelijke vrouwen met goed gevoel voor mode en stijl. Het merk staat voor een succesvol leven, de verfijnde vrouw die niet bang is om te laten zien wie ze is. De SuperTrash vrouw combineert een uitgesproken persoonlijkheid met een moeiteloze stijl, maar ze is nooit te gepolijst en haar SuperTrash outfits hebben altijd een element van verrassing.

Het merk bereikte haar grote Europese succes in 2004 door de Nederlandse fashion entrepreneur Olcay Gulsen. Nu, is SuperTrash bekend in de wereldwijde mode-industrie. Met een retail-netwerk van meer dan 1.600 high-end boetieks en warenhuizen, is SuperTrash uitgegroeid tot een belangrijke en grote speler in de mode-industrie van vandaag.

Onlangs lanceerde het merk een meisjes collectie, SuperTrash Phenomenal parfum en Madame SuperTrash lingerie lijn. Daarboven op heeft SuperTrash een eigen glossy magazine met een oplage van 60.000 per kwartaal. Daarnaast heeft SuperTrash ook haar Amerikaanse hoofdkantoor geopend in New York in 2010. De kracht van het merk ligt in de manier waarop SuperTrash naadloos producten van hoge kwaliteit combineert met een scherpe prijsstelling. SuperTrash heeft een breed scala aan luxe kleding, laarzen, schoenen en accessoires die geschikt zijn voor de stijlvolle, onafhankelijke SuperTrash vrouw.

Supertrash online

Supertrash kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kelly People op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Chat met ons