Sustain


producten zichtbaar

Wat is Sustain?

Sustain is alweer de zesde kledinglijn van Nikkie Plessen. Naast de herenlijn Sustain heeft Nikkie Plessen de vijf dameslijnen NIKKIE, Fifth House, NIKKIE SPORTS, kinderlijn NIK&NIK en het high-end kledinglijn ‘Selected by Kate Moss’. Het merk Sustain sluit goed aan in het rijtje door de combinatie van de stoere stijl van streetwear en de luxueuze twist met uitgesproken details. Zoals we van de Nikkie collecties gewend zijn, zal ook deze kledinglijn een succes worden met veel hoogwaardige producten.

De collectie van Sustain

Ook van Sustain is er een complete collectie van t-shirts, sweaters, hoodies, broeken en sneakers uitgebracht. Allemaal met dezelfde attitude en uitgesproken opdrukken. In de collectie van Sustain is er goed terug te zien dat er een chique variant is ontstaan van streetwear, waardoor het veel heren kan aanspreken met de stijl. Alle producten uit de collectie van Sustain hebben een goede kwaliteit en daarbij dus ook een lange levensduur.

Hoe valt kleding van Sustain?

Een groot deel van de Sustain collectie sweaters, hoodies en t-shirts hebben een wat ruimere (oversized of boxy) pasvorm. Ook zijn er een aantal aangesloten truien die daardoor een luxueuze uitstraling hebben. De kleding van Sustain valt op maat, dus je kan jouw gewoonlijke maat selecteren. Wil je liever wat advies over de maat, bijvoorbeeld als je vaak tussen twee maten invalt? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag advies!

Shop Sustain bij kellyjeans

Sustain kleding is dus een mannelijk, stoer en luxueus merk die gebruik maakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur van de kleding. Door deze sterke kernwaarden is het gemakkelijk om je met dit merk te kunnen identificeren.

Ben je op zoek naar Sustain sweaters, t-shirt of broeken? Kom langs bij één van onze verkooppunten of shop de damescollectie eenvoudig en snel online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en retourneren voor maar 2,95. Bekijk de gehele Sustain collectie hierboven!

Chat met ons