The White Brand


producten zichtbaar

The White Brand

The White Brand is een trendy merk met een grote collectie hippe en opvallende slippers. De slippers van The White Brand zijn een echte hype! De slippers van The White Brand zijn onderscheidend door de gave opdrukken en creatieve ontwerpen. De slippers werden al gespot bij veel Influencers en in verschillende magazines. Een echte must-have dus!

The White Brand slippers online

The White Brand is een merk die de combinatie van gekke opdrukken met slippers naar voren laten komen. Dat maakt de slippers van The White Brand ook zo onderscheidend van de andere slippers en daarom konden wij de collectie slippers van The White Brand niet laten liggen. The White Brand is een Spaans merk bedacht door een groep creatieve designers. De slippers hebben een smaakvol en kleurrijk design met een retro touch uit de jaren 70 en 80. Ze komen met een nieuwe, stoere en casual chique look en zijn erg comfortabel. De slippers van The White Brand zijn perfect voor naar het strand maar ook voor een bezoekje aan de stad. Ze kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met zowel een sportieve als een meer klassieke look. De slippers werden eerder al gespot in de glossy magazines en blogs maar zijn nu ook beschikbaar voor jou!

The White Brand slippers

De slippers van The White Brand hebben ieder een unieke opdruk en zijn erg opvallend. De slippers zijn bedrukt met trendy quotes en hebben een onderscheidend karakter. De slippers van The White Brand waren al een hype op Social Media toen de collectie nog niet eens in de winkel verkrijgbaar was.

The White Brand slippers koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog. Of neem eens een kijkje op onze inspirerende Instashop!

Chat met ons