Tigha


producten zichtbaar

Tigha

Tigha is begonnen met een zoektocht naar de perfecte leren jas. Zo hebben ze een grote collectie van klassieke snitten, vintage-looks en extravagante jassen. Naast leren jacks bestaat de collectie van Tigha uit T-shirts, truien, jeans, rokken, shorts en ga zo maar door! De artikelen zijn allemaal geïnspireerd door de way-of-life van Tigha, namelijk vrijheid, en zijn gemaakt van de meest uiteenlopende materialen.

Tigha leren jassen

Tigha staat bekend om de prachtige, stoere leren jassen van hoge kwaliteit. De collectie leren jacks van Tigha loopt van simpele leren jacks naar leren jacks met studs en opdrukken. Laat je inspireren door het aanbod leren jacks!

Tigha kleding

Tigha is opgericht in 2009 in Pakistan. Hier worden ook alle items vervaardigd, zodat ze daarna verdeeld kunnen worden in Europa. Tigha streeft ernaar om hoogwaardige kleding aan te bieden met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en met moderne designs. Het is vooral leuk om de items van Tigha te combineren, om een stoere look te creëeren.

Tigha online

Tigha kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl.Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog. Of neem eens een kijkje op onze inspirerende Instashop!

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1