Tigha


producten zichtbaar

Over Tigha

Tigha staat bekend om het creëren van hoogwaardige fashion voor een betaalbare prijs. Tegenwoordig is Tigha meer dan alleen een kledingmerk. Het is een levensstijl geworden. Deze is ontstaan toen Tigha begon met het creëren van t-shirts, jeans, truien en nog veel meer. De levensstijl van Tigha is internationaal en neemt plaats in de meest dynamische centra van de wereld.

Asem Chaudhary

Asem Chaudhary richte in 2009 het merk Tigha op in Duitsland. Asem is ambitieus en gaat een uitdaging zeker niet uit de weg. Zo begon zijn zoektocht naar de perfecte leren jas voor een eerlijke prijs. Hij had nog niet eerder een leren jas gezien die van hoogwaardige kwaliteit was gemaakt en ook nog eens betaalbaar was. Hij begon met 3 leren jassen voor zowel dames als heren. Hiermee reed hij in Duitsland rond op zoek naar potentiële klanten. Een aantal jaar later brengt hij volledige collecties van high fashion en vooruitstrevende ontwerpen op de markt voor het brede publiek.

De collecties van Tigha

De collecties van Tigha staan voor cutting-edge vormen, hoogwaardige materialen, een verfijnde styling, maar tegelijkertijd betaalbaar en gemakkelijk te dragen. Tigha noemt dit zelf ook wel urban avant-garde. Als inspiratie voor de collecties kijken de ontwerpers van Tigha nooit naar de laatste trends in de mode-industrie. Ze volgen altijd hun eigen visie. Dit is goed terug te zien in de collecties. Alle kledingstukken representeren de echte Tigha identiteit. De volledige collecties die Tigha op dit moment ontwerpt zijn uitingen van hun belangrijkste waarde: vrijheid.

Tigha jeans

De jeans van Tigha voor zowel dames als heren hebben een stoere uitstraling. De modellen van de jeans variëren bij de dames van jeans met hoge taille tot lage taille en zijn in veel verschillende wassingen verkrijgbaar. De jeans van de mannen hebben veel verschillende wassingen en modellen. In de collecties zien we de tapered en boyfriend jeans veel terugkomen.

Tigha leren jas

Zoals al eerder is genoemd is het merk Tigha begonnen met produceren van leren jassen voor dames en heren. De klassieke leren jassen zijn door de jaren heen verschillende ontwikkelingen door gegaan. Bij elke collectie krijgen de klassiekers namelijk een moderne spin. Op deze manier houden de leren jassen de echte Tigha identiteit, maar blijven ze vernieuwend. De leren jassen van Tigha bestaan voornamelijk uit 100% schaapsleder, 100% katoen en 100% polyester.

Tigha T-shirts

Bij de t-shirts van Tigha zie je vooral de cutting-edge vormen terugkomen die al eerder zijn genoemd. De t-shirts hebben door de hoogwaardige materialen waar ze van zijn gemaakt een comfortabele pasvorm en tegelijkertijd stralen ze de echte Tigha identiteit uit. De t-shirts zijn een goede basis om te dragen onder een stoere leren jas van Tigha.

Shop Tigha bij Kellyjeans

Tigha staat voornamelijk bekend door zijn stoere leren jassen voor zowel dames als heren. Hiernaast kan je ook stoere t-shirts, sweaters, jeans en tops vinden die de echte tigha identiteit representeren. Ben jij op zoek naar de kleding van Tigha? Bezoek dan een van onze winkels in Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard en Amsterdam Noord of shop snel en eenvoudig online. Als je besteld boven €49,95 wordt je bestelling gratis verzonden. Je bestelling kan je altijd retourneren voor maar 2,95

Chat met ons