Toms

In 2006 reisde Blake Mycoskie door Argentinië waar hij kinderen tegen kwam die geen schoenen aan hun voeten hadden. Hij wilde deze kinderen helpen en besloot daarom TOMS op te richtingen. Met elk paar schoenen dat hij verkoopt geeft hij een nieuw paar schoenen aan een kind in nood. One for One. Inmiddels zijn er 10 miljoen paar schoenen naar kinderen in nood gegaan. Wat ooit begon als een bedrijf is nu uitgegroeid tot een beweging.
TOMS maakt haar schoenen van duurzame en veganistische materialen. De schoenen bevatten natuurlijke hennep, biologisch katoen en/of gerecycled polyester. Ook de schoenendozen zijn voor 80% gemaakt van gerecycled afval en zijn bedrukt met soja inkt. TOMS biedt een verscheidenheid aan schoenen aan in stijlen voor mannen en vrouwen.


producten zichtbaar

TOMS Schoenen

Op zoek naar TOMS schoenen? Bij Kellyjeans.nl vind je een grote collectie aan TOMS schoenen online volgens de laatste trends. Deze koop je gemakkelijk en snel online.

TOMS Online

Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1