Toral


producten zichtbaar

Wat is Toral?

Toral is een damesschoenen merk dat wordt gekenmerkt door zijn zorgeloze, eigenzinnige en elegante stijl. Toral staat bekend om zijn dynamische en realistische ontwerpen, die voortkomen uit vakmanschap en trends. Kelly Fashion biedt een ruim aanbod aan sneakers en laarsjes. Lees hieronder alles over het merk.

Over Toral

Het damesschoenen merk Toral is een Spaans merk dat in 2012 is opgericht door Carla en Berna Toral. Ze hadden al jarenlange ervaring in de schoenensector met andere schoenenmerken en konden niet wachten om hun eigen merk op te richten. Toral staat voor damesschoenen met kenmerkende stukken die je aanmoedigen om je individuele karakter nog meer te laten zien. De damesschoenen zijn daarom modern en draagbaar. “Trends verdwijnen, kwaliteit niet”. Het merk streeft dan ook naar schoenen met hun eigen persoonlijkheid.

De collecties van Toral

Toral heeft een breed aanbod aan damesschoenen, waaronder sneakers en laarsjes. De collecties van Toral worden gekenmerkt door zijn eigenzinnige en elegante stijl die in elke schoen terug te zien is. De damesschoenen van Toral zijn dan ook een must-have als je een echte trendliefhebber bent. Het merk is voortdurend bezig met het vinden van de nieuwste trends binnen de schoenensector, maar ook zeker met het vinden van de beste materialen die ervoor zorgen dat de trends tot zijn recht kunnen komen. De collecties blijven de consument ieder seizoen weer verrassen door hun eigenzinnige karakter.

Toral sneakers

De sneakers van Toral voor dames zijn trend aangevend en maken je outfit helemaal compleet. Hiernaast hebben de sneakers van Toral een goed voetbed, dat zorgt voor ultiem draagcomfort. Perfect voor een festival door de opvallende ontwerpen, maar ook het comfort. Op Toral sneakers houd je lang vol en zal niets je meer weerhouden om dat extra dansje te doen!

Toral laarsjes

Ook de laarzen van Toral zijn trend aangevend. Ze zijn uniek en hebben ieder een eigen look. Op onze webshop vind je dan ook verschillende modellen. We hebben echte stoere boots, maar ook cowboy laarsjes die je leuk kan combineren met een jurk. Ga jij voor Toral laarsjes met een hoge hak of liever voor een subtiele lage hak. Doordat je eindeloos kan combineren met Toral laarsjes is het een fijne en vrolijke basis voor jouw garderobe.

De kwaliteit van Toral damesschoenen

Het merk streeft naar klanttevredenheid, waarbij de kwaliteit van de schoenen op de eerste plaats staan. Zoals al eerder genoemd, is Toral voortdurend bezig met het zoeken naar de beste kwaliteit. De damesschoenen van het merk worden in Spaanse fabrieken geproduceerd. Ze worden hier dan ook regelmatig getest door alle medewerkers die ermee in aanraking komen. Zo kan het merk de beste kwaliteit garanderen aan hun consumenten.

Shop Toral bij Kellyjeans

Toral is dus een damesschoenen merk dat wordt gekenmerkt door zijn zorgeloze, eigenzinnige en elegante stijl. De schoenen zijn echte musthaves voor trendliefhebbers. Kom lang bij onze verkooppunten, in Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard of Amsterdam, of shop de schoenencollectie eenvoudig en snel online in onze webshop. Gratis verzending boven de €49,95 en gratis retourneren. Bekijk de Toral collectie hierboven!

Toral sale

Op kellyjeans.nl hebben wij altijd een collectie Toral schoenen voor dames in de sale. De Toral schoenen in de uitverkoop hebben dezelfde kwaliteit als de producten die niet in de sale zijn, maar zijn afkomstig uit vorige collecties van Toral. Om ruimte te maken voor nieuwe collecties, mogen wij deze producten van Toral afprijzen. Neem gerust een kijkje op deze pagina. Grote kans dat er iets tussen zit wat bij jouw wensen aansluit.

Chat met ons