Unisa


producten zichtbaar

Unisa pumps

Het merk Unisa kenmerkt zich door hun comfort en de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen. Er zijn vele vrouwen die het Spaanse schoenenmerk vertrouwen en het merk volgen. De missie van Unisa is om hun klanten modieuze, comfortabele en hoogwaardige pumps en schoenen te bieden tegen een goede prijs. Het team van ontwerpers worden vanuit de hele wereld gekozen om hun Europese collecties voor meerdere seizoenen te creëren. De filosofie achter het bedrijf is dan ook gebaseerd op een verbintenis tot culturele fusie en een voortdurende vernieuwing van ideeën en ontwerpen aangepast op de trends van het seizoen. Alle schoenen worden vervaardigd op basis van de modellen en grondstoffen die naar hun 'schoenenlabs' in hun Elda-hoofdkantoor zijn gestuurd. Leer, de belangrijkste grondstof voor fabrikanten, wordt verkregen van de beste Italiaanse, Spaanse en Indiase leveranciers en wordt geselecteerd na grondig onderzoek van de beste kwaliteit leer in de wereld. Prototypen zijn onderhevig aan voortdurende weerstands- en flexibiliteitstesten en worden niet goedgekeurd totdat hun kwaliteit en comfort volledig zijn bewezen.

Unisa schoenen

Unisa werd opgericht en begon het leven in Spanje in de jaren '70. Hoewel het aanvankelijk alleen een schoenenexportbedrijf was, dat zijn producten aan de VS verkocht, begonnen ze zich kort daarna te ontwikkelen als een grondig schoenenbedrijf voor dames, zowel in Spanje als heel Europa. Deze verschuiving vond plaats na de ontmoeting van twee zakenlieden: Carlos Musso en Antonio Porta. Deze twee zeer ervaren schoenenfabrikanten in Elda, die al verschillende nieuwe merken hadden gecreëerd en die werden ondersteund door de traditie van de familie, legden de basis voor een nieuwe onderneming om hun producten naar het Europese continent te exporteren. Elda werd de hoeksteen van al hun operaties. Musso, Porta en hun team begonnen ontwerpers van over de hele wereld in dienst te nemen, die hun smaak en bedrijfswaarden deelden en zo bijdroegen aan een altijd nieuw en multicultureel assortiment. Het merk, dat was gebaseerd op fusion, zorgt voor deze functie als een van de meest gewaardeerde schatten.

Unisa enkellaarsjes online

Unisa enkellaarsjes of schoenen koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

Chat met ons