Valentino

Valentino is een merk met een rijke geschiedenis. De oprichter Mario Valentino is de zoon van een schoenmaker. Dit heeft er voor gezorgd dat hij al jong de kneepjes van het vak leerde. Anders dan zijn vader, wilde Mario geen klassieke schoenen maken. Hij koos voor elegante, innovatieve ontwerpen. Mario Valentino werd beroemd om zijn schoenen, maar zijn tassen mogen zeker niet vergeten worden. Door de combinatie van Italiaans imitatieleer en moderne ontwerpen waren zijn producten zeer geliefd bij beroemdheden als Jacky Kennedy.


Tassen

Valentino ontwerpt de mooiste tassen voor ieder gebruik. Elk item heeft een ander ontwerp en daarmee een andere indeling. Al jouw spullen zijn gemakkelijk in de tas te vinden door diverse opbergvakjes. De roze clutch is door zijn formaat en uitstraling perfect tijdens een avondje uit. Een beige tote bag is een stevige, grote tas. Dat maakt de tote handig voor iedere school- of werkdag. Bestel vandaag voor 15.00 uur jouw Valentino tas bij Kellyjeans.nl en ontvang jouw bestelling morgen al in huis.

Portemonnees

Naast tassen ontwerpt Valentino ook portemonnees. Deze kleine items zijn door het formaat perfect voor iedere tas. De portemonnees zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies jouw kleur nu bij Kellyjeans.nl!

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1