Valentino


producten zichtbaar

Valentino by Mario Valentino

Valentino is een merk met een rijke geschiedenis. De oprichter Mario Valentino is de zoon van een schoenmaker. Dit heeft er voor gezorgd dat hij al jong de kneepjes van het vak leerde. Anders dan zijn vader, wilde Mario geen klassieke schoenen maken. Hij koos voor elegante, innovatieve ontwerpen. Mario Valentino werd beroemd om zijn schoenen, maar zijn tassen mogen zeker niet vergeten worden. Door de combinatie van Italiaans imitatieleer en moderne ontwerpen zijn de producten zeer geliefd bij beroemdheden als Jacky Kennedy.

Valentino Tassen

Valentino ontwerpt de mooiste tassen voor ieder gebruik. Elk item heeft een ander ontwerp en daarmee een andere indeling. Al jouw spullen zijn gemakkelijk in de tas te vinden door diverse opbergvakjes. De Valentino tassen bestaat uit een grote collectie verschillende modellen en kleuren, perfect voor een avondje uit of naar je werk.

Valentino Portemonnees

Naast tassen ontwerpt Valentino ook portemonnees. Deze kleine items zijn door het formaat perfect voor iedere tas. De portemonnees zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies jouw kleur nu bij Kellyjeans.nl!

Valentino tassen online

Valentino tassen koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women.


Chat met ons