Versace Jeans

Het merk Versace is opgericht in 1978 door Gianne Versace en is sindsdien een van de grootste internationale kledingmerken van de wereld. Versace kleding is glamoureus en straalt Italiaanse luxe uit. Bij Versace kleding geldt de uitspraak ‘more is more’, dit is terug te zien in de vele details op o.a. de Versace T-shirts, Versace jeans en Versace schoenen. Versace kleding is klassiek en glamoureus en heeft een luxe uitstraling. Versace kleding is populair onder celebs en wordt non-stop op de rode loper gespot.


producten zichtbaar

Versace online

Bij Kellyjeans.nl hebben we een grote collectie Versace artikelen. Combineer bijvoorbeeld een mooi Versace T-shirt met een van onze mooie jeans.

Versace kleding

Versace kleding koop je eenvoudig en snel online op kellyjeans.nl. Als je tijdens werkdagen een bestelling plaatst voor 15.00 uur, wordt je bestelling de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram en onze Blog.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1