Voluspa


producten zichtbaar

Voluspa

Dit merk staat bekend om zijn heerlijke geuren die handgemaakt zijn in Californië. Door de passie van Traci voor plantkunde en essentiele olien en de reislust van Troy gecombineerd met het weten van zaken doen, vormen ze een perfect stel die een goede basis vormen van het internationale merk Voluspa. Inmiddels is het merk gepositioneerd als een van de belangrijkste leveranciers van geurkaarsen en lichaamsproducten.

Voluspa geuren

De geuren worden gemaakt met de beste ingrediënten die duurzaam zijn verkregen uit de verste hoeken van de wereld. Ieder ingrediënt is zeldzaam en draagt bij tot de unieke geuren van Voluspa, waarmee ze ver boven de doorgaande geurkaars eindigen. Heerlijk om in huis te hebben, maar ook een perfect cadeau om weg te geven.

Voluspa bestellen

Wanneer je van maandag t/m vrijdag vóór 15.00 uur besteld, wordt je bestelling in principe de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag of zondag worden gedaan worden in de meeste gevallen op dinsdag geleverd. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends kun jij je inschrijven voor de nieuwsbrief en kun je ons volgen op Facebook, Instagram Men of Instagram Women en onze Blog.

Chat met ons