Wanderlust


producten zichtbaar

Wanderlust Amsterdam

De Wanderlust collectie straalt comfort uit en zo voelt het ook, elke mouw en kreukel voelt comfortabel. Door gebruik te maken van de juiste stof en pasvorm voel je je helemaal vrij en wil je niet anders meer dan Wanderlust. Daarnaast houdt Wanderlust van de kleine details in het leven en zo verwerken zij dat ook in hun kleding. De perfecte combinatie dus van stijl en comfort!

Wanderlust kleding

Wanderlust combineert verschillende stijlen in één artikel en is een mix van vintage geïnspireerde stijlen. De doelgroep van Wanderlust zijn de lokale meisjes met een Wanderlust attitude. Wanderlust heeft vooral opvallende items, waar je mee gezien wilt worden. Kijk bijvoorbeeld bij onze Wanderlust jurkjes collectie of de Wanderlust shirts die gemakkelijk te combineren zijn.

Wanderlust online

Wanderlust kleding koop je eenvoudig en snel online op Kellyjeans.nl. Bestel voor 15.00 uur op kellyjeans.nl en heb de bestelling morgen in huis. Gratis verzending boven de €49,95 en altijd gratis retourneren. Blijf op de hoogte van de leukste trends en nieuwe collectie door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Volg Kellyjeans op Facebook, Instagram en het fashion blog voor dagelijkse outfit inspiratie en trend updates.

atom/payment/kelly-gift-cardCreated with Sketch.Tekengebied 1atom/payment/fashiongiftcardCreated with Sketch.atom/payment/fashion-checkCreated with Sketch.Tekengebied 1